Inlägget gjort

September i Butiken!

Det är bara ett fåtal veckor kvar som Trädgårdsbutiken i Vinterviken håller öppet så passa på att titta in om ni är i krokarna. De två sista helgerna i September är det också höstrea på ALLT. Efter vi stänger igen så kommer jag åter att vara i Verkstan under höst och vinter, då finns det möjlighet att komma med förfrågningar. Annars så går det bra att hojta till om ni hittar något på denna sida, de som har priser finns troligtvis kvar!

IMG_5950

Inlägget gjort

Trädgårdsbutiken är öppen!

Nu är butiken nere i Vintervikens Trädgård öppen igen för säsongen. Maj till September varje helg mellan 12-16. Jag jobbar själv där lite då och då, bland annat den 22 maj och 5 juni. En del av smyckena finns där nere men inte alla så om ni inte hittar det ni letar efter där så hör av er. Jag kommer inte vara i verkstan under sommaren men kan utföra enklare beställningar. Välkomna ner i butiken och kika vid tillfälle!

13133333_1008679805886697_557247965973825343_n

Inlägget gjort

Present eller klapptips!

Det börjar dra ihop sig. Nu är nästan alla smyckena på plats under respektive galleri. De som har ett pris går att beställa direkt. Skulle det vara andra önskemål så är de hjärtligt välkomna så ska jag försöka att fixa detta under November. I Luciahelgen i December så kommer vi ha öppet i Trädgårdsbutiken under julmarknaden  i Vinterviken och där kommer en del av smyckena finnas med för att klämma och känna på! Öppet Lördagen 12 och Söndagen 13 December mellan 11-15. Välkomna ner!

Inlägget gjort

Hösten är här!

Nu är Trädgårdsbutiken stängd för säsongen så nu gäller denna sida under vintern om man vill titta, inhandla eller beställa något. De smycken som finns har ett pris men det går också bra att komma med andra önskemål. Jag är i verkstan varje tisdag under vintern och lägger upp nya skapelser allt eftersom. I december är det julmarknad i Vinterviken då vi kommer ha öppet i Butiken, återkommer om datum. Välkomna att kika runt här och fråga gärna om det är något!

Inlägget gjort

Välkommen!

Handgjorda smycken i Sterling Silver 925. Det finns bara ett smycke av varje. De flesta finns till försäljning i Trädgårdsbutiken i Vinterviken. I gallerierna ovan går det bra att titta på det som finns eller har funnits. Tar gärna emot beställningar och önskemål. Är det något smycke ni blir intresserad utav så välkommen att höra av er.