Om JWE design

20151107_135453Jag heter Jennie som ligger bakom JWE design. I bagaget har jag Konst och Formgivning. I slutet på 90-talet gick jag en Smycke Design Utbildning och fortsatte med kurser efter det. Nu pysslar jag i en Verkstad på Söder i Stockholm en dag i veckan under perioden Oktober – April. Maj – September är det sommarlov:)

Alla smyckena finns i ett exemplar av varje. De är gjorda i Sterling Silver 925 och skapade för hand. En del av smyckena finns i Trädgårdsbutiken i Vinterviken Stockholm som är öppen Lördagar och Söndagar under Maj – September klockan 12 – 16, där jag också jobbar ibland.

Smyckena här är exempel på vad jag gör och på Facebook och Instagram finns det fler bilder på sånt som fått nya ägare plus lite nyheter ibland.  Jag fyller på med nya smycken allt eftersom och ni är mer än välkomna att kontakta mig om det är nåt ni funderar på. Under hösten kommer jag ta en paus från smidet och pyssla med lite andra grejer inom området.

 

Lite Allmän Viktig Info:

Halsband kommer oftast utan kedja, det går att få med men kontakta mig i så fall, beror på vad som finns inne. Eftersom alla smycken är unika så finns ringar bara i den storleken vilken står i beskrivningen.  För tillfället renoverar jag inte eller lagar gamla smycken, jag stansar bokstäver/siffror men graverar ej ord. Smyckena går att hämta i Aspudden om så önskas, under sommaren är det  Trädgårdsbutiken som gäller. I dagsläget går det att betala med Paypal, Banköverföring och/eller  Swish här på sidan.

Välkommen!