Om JWE design

20151107_135453Jag heter Jennie som ligger bakom JWE design. I bagaget har jag Konst och Formgivning. I slutet på 90-talet gick jag en Smycke Design Utbildning och fortsatte med kurser efter det. Nu pysslar jag i en Verkstad på Söder i Stockholm en dag i veckan med silversmide. Under 2019 provade jag på glasfusing, vilket du kan se på instagram eller facebook där det också går bra att kontakta mig om du hittar något du skulle vilja ha.

Alla smyckena finns i ett exemplar av varje. De är gjorda i Sterling Silver 925 och skapade för hand. En del smycken burkar finnas i Trädgårdsbutiken i Vinterviken under sommaren, men i år kommer de bara finnas på hemsidan och några på Etsy.

Smyckena här är exempel på vad jag gör och på Facebook och Instagram finns det fler bilder på sånt som fått nya ägare plus lite nyheter som ännu inte kommit hit.  Jag fyller på med nya smycken allt eftersom och ni är mer än välkomna att kontakta mig om det är nåt ni funderar över. Just nu gör jag inget på beställning men det finns en del här på sidan som jag försöker hålla uppdaterad.

Lite Allmän Viktig Info:

Halsband kommer ibland med standard kedja, beror på vad som finns inne. Eftersom alla smycken är unika så finns ringar bara i den storleken vilken står i beskrivningen.  För tillfället renoverar jag inte eller lagar gamla smycken, jag stansar bokstäver/siffror men graverar ej ord. Smyckena går att hämta i Aspudden om så önskas eller skickas per post. I dagsläget går det att betala med Paypal, Banköverföring och Swish, hör gärna av dig innan så kommer vi överens och hittar du fler grejer så får du ju ett bra pris:)

Välkommen!